Op zaterdag 28 september is het tijd voor een feestje bij Integraalcampers Marknesse. Al 20 jaar een goed adres voor jong gebruikte Hymer integraal- en halfintegraalcampers. De showroom is de gehele dag geopend, bezoekers kunnen gratis hun camper laten wassen en ’s avonds wordt er onder het genot van een hapje en drankje met de band ‘Vintage Connection’ een feestje van gemaakt. Daarnaast zijn camperaars van harte welkom om het hele weekend in Marknesse te komen overnachten. En voor wie een camper wil aanschaffen heeft integraalcampers Marknesse een mooie actie in petto.

Kennis en Ervaring

In 1999 begon de familie Trouwborst met de verkoop van campers vanuit Marknesse. Zij specialiseerden zich in jong gebruikte modellen integraalcampers van het premium merk Hymer. Luciën, Sandra en Léon van Regenmortel hebben dit met dezelfde dosis bevlogenheid, kennis en ervaring voortgezet. Op de achtergrond is de familie Trouwborst nog altijd betrokken bij het reilen en zeilen binnen dit specialistische bedrijf.
‘Wanneer mensen bij ons in de showroom komen, vinden we het belangrijk om ze persoonlijk te leren kennen. Voor een zo goed mogelijk advies nemen we dan ook alle tijd om de persoonlijke wensen en verwachtingen helder te krijgen’, aldus Luciën en Sandra.

Integraalcampers Marknesse

Integraalcampers Marknesse beschikt over een eigen werkplaats voor kleine reparaties en om campers te voorzien van extra accessoires. Léon, ‘ik vind het een uitdaging om iedere camper tip top in orde af te leveren. Van het monteren van een kapstok of spiegel tot het plaatsen van zonnepanelen, dakairco of een LPG-tank, het kan allemaal bij ons.’

Integraalcampers Marknesse

Jong gebruikte modellen

De inkoop is natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Integraalcampers Marknesse is dan ook voortdurend op zoek naar de mooiste en meest complete Hymer integraal- en halfintegraalcampers. Deze zijn doorgaans rechtstreeks afkomstig van de eerste eigenaar met weinig kilometers op de teller.

Integraalcampers Marknesse

Het programma op 28 september

Vanaf 9.00 uur is de showroom geopend en staat men klaar voor een persoonlijk advies.
Tussen 9.00 en 12.00 uur kunt je de camper laten wassen, zodat deze er weer stralend bij staat.
Van 17.00 tot 22.00 uur maken we er een feestje van met een hapje, drankje en de band ‘Vintage Connection’.
Daarnaast zijn camperaars van harte welkom om het hele weekend te komen overnachten op ons terrein wat we voor de gelegenheid omtoveren in een gezellige camperplaats.

Als speciale actie geeft Integraalcampers Marknesse bij aankoop van een camper, tussen 27 september en 5 oktober, duizend euro korting op accessoires en een rijvaardigheidstraining cadeau!

Voor meer informatie: www.integraalcampers-marknesse.nl

Op zoek naar een Hymer camper? kijk dan ook eens op CampersCaravans.nl