Bij Como Campers & Auto’s in Nijkerk vindt zaterdag 5 oktober 2019 van 10.00 tot 17.00 uur het jaarlijks terugkerende evenement ‘Campers & Coffee’ plaats. Het biedt camperaars onder meer nieuwe campers, advies over hun camper en de wijze van kamperen, alles over verzekeringen en de de laatste vernieuwingen in accessoires.

Como Campers

”Dit evenement wordt twee keer per jaar gehouden,” vertelt eigenaar Alex Comodini. ”Mensen kunnen binnenlopen, een kop koffie drinken, met elkaar praten, kijken naar campers en ervaringen uitwisselen. Daarnaast zijn de zes nieuwste Pilote modellen te bezichtigen, die komen hiervoor vanuit de fabriek in Frankrijk naar Nijkerk.”

Naast het bezichtigen van de nieuwe modellen is er de hele dag een campermarkt met allerlei handige accessoires, workshops voor rijvaardigheid, poetsen en polijsten van krasjes en wordt de bezoeker in een ongedwongen sfeer getrakteerd op hapjes, drankjes en op de lekkerste koffie door een echte Barista vanuit de mobiele espressobar wordt bereid.

pilote campers

2020 Modellen bij Como Campers

Sinds een jaar zijn bij Como Campers & Auto’s halfintegraal en integrale campers van het Franse merk Pilote onderdeel van het aanbod. Met 2020 in het vooruitzicht komen er weer nieuwe uitvoeringen op de markt. Bijvoorbeeld de Pilote Vans, compacte buscampers.

Op de beurs in Düsseldorf werden alle nieuwe Pilote-modellen, in totaal maar liefst 26 stuks, getoond. Deze campers zijn uitgebreid met meer keuzemogelijkheden. De Pilote camperlijn bestaat uit de lengtes van 5.00m tot 7.87m. De basis is een Fiat chassis. De range is verkrijgbaar in verschillende indelingen en interieurkeuzes.

Como Campers

”Er is best wel veel veranderd. Fiat wijkt bijvoorbeeld af van de standaardmotor. Er komen nu vier dieselsterktes: 120, 140, 160 en 180 pk. Dat is meer keuze voor de klanten. Ook nieuw is de Adblue-injectie. Hierdoor wordt schadelijke CO2 omgezet in onschadelijke stikstof en waterdamp en is het verbruik ook minder. De camper is daarmee ook zuiniger en schoner en dat is natuurlijk weer beter voor het milieu.”

Ex-Verhuur

Alle op dit moment in de verhuur zijnde campers worden eind van het jaar verkocht. Daar zitten 2019 exemplaren bij voor wie van praktisch nieuw houd. Ook deze prijsbewuste campers zijn te bezichtigen tijdens ‘Campers & Coffee’.

Como campers

Beurs

Gemist? Como Campers & Auto’s staat van 9 tot en met 13 oktober ook op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Daar zullen de nieuwe Pilote-modellen eveneens getoond worden. De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is daarnaast ook een aantrekkelijk evenement om je te oriënteren en inspiratie op te doen voor de eerstvolgende kampeerbestemming.

Como Campers & Auto’s
Tabaksplanter 4
3861SH Nijkerk
Tel.: 033 245 47 62
www.comocampersenautos.nl
Het aanbod van Como Campers vind je ook op CampersCaravans.nl