Wat een heerlijke tijd is december. De avonden zijn donker en door de vele lichtjes des te gezelliger. Ook bij onze dealers is het feest. Zij hebben speciale decemberacties! Een leuk uitje om eens te kijken welke nieuwe en gebruikte campers en caravans er te koop staan. Speciale openingstijden, mooie shows en hoge kortingen? Wij hebben de beste decemberacties voor je op een rijtje gezet.

White december deals bij Bakker Campers

Bakker Campers in Wenum Wiesel sluit een dynamisch jaar in stijl af met een laatste opvallende voordeelactie: de WHITE DECEMBER DEALS. Als je vóór Oudejaarsavond besluit een camper aan te schaffen, kun je daarmee je voordeel doen.

Bakker Campers

In december krijg je namelijk een extra hoge inruilprijs. En dan maakt het niet uit wat je inruilt: een camper, caravan, auto, motor, boot of een chalet. Bovendien ontvangen kopers van een nieuwe of gebruikte camper (v.a. € 30.000,-) naar keuze een gratis accessoire cheque t.w.v. € 2500,- een gratis NKC all risk verzekering (1 jaar) of een gratis set nieuwe banden voor de camper. Bakker Campers is zeven dagen per week geopend, alleen tijdens beide kerstdagen gesloten.

Benieuwd naar het aanbod van Bakker Campers? Bekijk hier het aanbod.

Kerstshow bij Campers Henk van Herk

Ook dit jaar is er weer een grandioze kerstshow bij Campers Henk van Herk. Kom onder het genot van een kopje koffie gerust even kijken naar hun mooie campers. Het gehele team staat klaar voor alle vragen omtrent de aanschaf, onderhoud of stalling van een camper.

Tijdens de feestdagen heeft Campers Henk van Herk een unieke  kerstshow op 2e kerstdag open van 11.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie kun je terecht op de Facebookpagina van Campers Henk van Herk in de gaten.

Adres en gegevens

Henk van Herk Campers
De Hoefseweg 3
5512 CH Vessem
telefoon: 0497 – 591 842

Benieuwd welke campers te koop zijn bij Campers Henk van Herk? Klik hier om het aanbod te bekijken.

CamperCentrum Veldhoven geopend tijdens de feestdagen

Kom geheel vrijblijvend de campers van CamperCentrum Veldhoven bewonderen in de showroom. Op Tweede Kerstdag onder het genot van een kopje koffie. Mocht de camper van je keuze er niet bij staan, maak dan je wensen kenbaar. CamperCentrum Veldhoven gaat graag voor je op zoek naar het gewenste model. Daarbij raadplegen ze ook collega camperbedrijven om je beter van dienst te kunnen zijn.

Adres en gegevens

CamperCentrum Veldhoven
De Run 8273
5504 EM Veldhoven
Telefoon: 040 – 254 26 38
Email: info@campercentrumveldhoven.nl

Benieuwd naar het aanbod van CamperCentrum Veldhoven? Klik hier.

Eindejaars campershow bij Linders Kampeerauto’s

Ook bij Linders Kampeerauto’s is er weer een spetterende campershow tijdens de feestdagen. De showroom is volledig in kerstsferen gebracht en geopend van 26 december (2e Kerstdag) t/m 29 december.

Tijdens deze campershow kun je profiteren van megakortingen op de laatste nieuwe Knaus & Carthago campers van modeljaar 2018. Splinternieuwe campers tegen zeer aantrekkelijke occassion prijzen! Daarnaast heeft Linders Kampeerauto’s ook diverse introducties zoals de compleet vernieuwde Knaus BoxStar voorzien van een zeer complete “Welcome”-uitvoeringen aan met ruim € 3.000,- korting.

  • Tweede Kerstdag: Geopend van 10:00 tot 16:00 uur
  • Zaterdag 29 december: geopend van 10:00 tot 16:00 uur

Adres en gegevens

Linders Kampeerauto’s
Bolle Akker 3
5761 RW Bakel

Bekijk hier het aanbod in campers van Linders Kampeerauto’s.

Eindejaarshow bij Scharphof Campers

Mis het niet! Bij Scharphof Campers is er van 27 december tot 29 december van 10:00 tot 16:00 een gezellige kerstshow. Naast al deze gezelligheid hebben ze een eindejaarsknaller: bij aankoop van een camper in de maand december ontvang je gratis een trekhaak/ construct.

Scharphof is gespecialiseerd in de verkoop, onderhoud en verhuur van voornamelijk  jonge buscampers: Volkswagen California campers met hefdak, busmodellen van Possl/Globescout en Adria.

Tijdens de feestdagen zijn er gewijzigde openingstijden.

  • 24 dec, 1e en 2e kerstdag gesloten
  • 27 t/m 29 dec kerstshow (van 10.00 tot 16.00 uur)
  • 31 dec en 1 jan gesloten

Adres en gegevens

Rudolf Dieselstraat 5 (industrieterrein´t Lochter)
7442 DR Nijverdal
Telefoon: 0548 – 626 161

Bekijk hier het aanbod van Scharphof Campers.

Bruggink Caravans en Campers

SPECIAL WINTER OFFER! Van een iconische Eriba Touring caravan tot een ruime Knaus Südwind Exclusive met enkele bedden. En dit alles bij Bruggink Caravans en Campers. Diverse nieuwe caravans zijn nu in december extra scherp geprijsd! Dit in diverse indelingen, nieuw als diverse extra fabrieksaccessoires. Let wel: OP=OP. (Alle Special Winter Offer caravans staan in filiaal Borculo)

Aangepaste openingstijden: Tweede Kerstdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur

Adres en gegevens

Bruggink Caravans & Campers Borculo
Kamerlingh Onnesstraat 19
7271 AZ Borculo

Bruggink Campers Almelo
Windmolen 28
7609 NN Almelo

Kijk voor het actuele aanbod op onze website!

Eindejaarsshow bij Mobiledrôme & Partners

Bij MobileDrome heeft Donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 december een eindejaarsshow. Kom langs en profiteer van de diverse mogelijkheden en eindejaarsactie.

Tijdens deze showdagen zijn ze geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Voor openingstijden/ eindejaarssluiting van onze werkplaats klik hier.

Adres en gegevens

Mobiledrôme & Partners B.V.
Argon 33, 4751 XC Oud Gastel
Het camperaanbod van Mobiledrome & Partners vind je hier.

Kerstshow bij Cor Olie Recreatie

Cor Olie Recreatie is één van de meest toonaangevende Nederlandse bedrijven op het terrein van kamperen. Deze gerenommeerde onderneming uit Bergschenhoek beschikt over een zeer ruim assortiment caravans, campers en aanverwante kampeerartikelen. Spraakmakende merken als LMC, Elddis en Sprite zijn er op een overzichtelijke wijze opgesteld. Kom op Eerste en Tweede Kerstdag langs en oriënteer je op het omvangrijke aanbod. Er staat een team van deskundige medewerkers voor u klaar.

Tijdens de twee kerstdagen is Cor Olie geopend van 10:00 – 16:00 uur

Adres en gegevens

Cor Olie Recreatie
Weg en Bos 1
2661 DG Bergschenhoek (ZH)
Telefoon: 010-5217118

Tips zijn welkom!

Heb jij ook een leuke tip voor de feestdagen? Of heb je zelf een leuke kerst- of eindejaarsshow? Laat het ons weten. Wie weet sta je dan binnenkort ook op deze pagina vermeld.