Bij het maken van een rondreis in Europa, is het bezoeken van interessante steden een must do. Maar dat gaat lastig met een normale camper. Luxe pick-up campers van Special Campers zijn dan je ideale kampeermiddel. De four-wheel drive auto maakt ieder stadsbezoek gewoon mogelijk, terwijl je daarbuiten geniet van de luxe camperfaciliteiten in de afzetbare slaap- en woonunit.

Luxe kamperen met een bijzondere camper

In 2019 brengt Special Campers een innovatieve camper op de Nederlandse verhuurmarkt. Een compacte off road pick-up camper met zonnepanelen. Omdat onze pick-up campers uit twee delen bestaan, combineer je de voordelen van kamperen met een caravan en camper. Door het simpel afzetten van de slaap- & woonunit wordt het doen van excursies, stadsbezoeken of boodschappen erg gemakkelijk.

Huur, ontdek & beleef

Via www.special-campers.nl huur je eenvoudig een 2 of 4/5 persoons pick-up camper. Je ziet er direct wanneer de campers beschikbaar zijn en vind er alle informatie over onze campers en rondreizen. Een rondreis maken met een camper hield ons altijd tegen, omdat de mobiliteit van standaard campers niet ideaal is als je indrukwekkende natuur of prachtige plaatsen wil bezoeken tijdens je rondreis. Toen we deze pick-up camper zagen waren we direct verkocht.
Special Campers
Onze passie willen we graag delen met Nederland, zodat meer mensen kunnen genieten van Europese schoonheid. Ter inspiratie zijn er gratis mooie rondreizen op onze website aan te vragen, denk hierbij aan Scandinavië, Frankrijk of Schotland. Wij zien dit als een extra service van ons bedrijf. Over de campers

De luxe slaap & woonunit biedt enorm veel comfort. De camperunits bestaan uit een groot bed en mooie zithoek. In de keuken vind je een gasfornuis en een op zonne-energie werkende koelkast. De uitgebreide badkamer met wc, wastafel en douche maken de luxe compleet.

Omdat we de camperunits hebben uitgebreid met zonnepanelen is het zelfs mogelijk om wild te kamperen. De grote schoon- en vuilwatertanks en twee gasflessen maken de basisbehoefte compleet. Hierdoor kampeer je gemakkelijk in de vrije natuur of avontuurlijk aan de kust.

Verder is deze compacte camper uitgerust met een brede luifel, een uitgebreide inventaris, een heerlijke buitendouche en een fietsendrager voor twee fietsen.

Meer informatie: www.special-campers.nl