Pop-up camping

De pop-up camping: een tijdelijke camping met allerlei faciliteiten die bij een festival horen. Het is een kampeertrend die in 2020 een succes bleek. Daarom zijn er ook in 2021 verschillende pop-upcampings in Nederland te vinden. We hebben er vier voor je uitgekozen, speciaal voor gezinnen, vintage-lovers of juist surfers die zoeken naar een adults-only camping.

Camping Hemels

Locatie: Oosterheidestraat 11, Odiliapeel
Openingsdata: 9 juli – 6 september 2021

Een pop-up familiecamping waar jij en je gezin een zorgeloze tijd kunnen beleven, dat is Camping Hemels. Door de camping zelf worden allerlei activiteiten opgezet, voor jong en oud. ga bijvoorbeeld van een lekker drankje of een diner genieten in de Beach Bar, terwijl je kijkt naar live-entertainment of meedoet met een van de spelletjesavonden.

Camping Hemels
(foto van website Camping Hemels)

Daarnaast heb je onbeperkt toegang tot het recreatiepark Billypark Hemelrijk, dat om de hoek ligt. Je hebt de mogelijkheid om verschillende accommodaties te huren, daarnaast kun je ook met je eigen kampeermiddel deze pop-up camping bezoeken.

Meer informatie: campinghemels.nl

Camping de Wereld

Locatie: Nulderpad 5, Zeewolde
Openingsdata:16 juli – 3 september 2021

De eerste editie van Camping de Wereld was in 2020. En dit was een succes. Daarom kun je ook in 2021 weer kamperen bij deze pop-up camping. Voor deze editie staat het grote terrein van Scoutinglandgoed Zeewolde vol met luxe tipi’s en yurts. Er zijn ook camperplaatsen beschikbaar.

Camping de Wereld
(foto van website Camping de Wereld)

Verder is er zwemwater, is het strand 100 meter lopen en kun je een bijzonder cultureel programma en spannende campingactiviteiten verwachten. Kortom: het echte festivalgevoel. Daarnaast zijn er meerdere mogelijkheden tot wellness, zoals een sauna en een hottub.

Meer informatie: campingdewereld.nl

De Camphanen

Locatie: Landgoed Energy Up, Wielseweg 9 in Zeewolde
Openingsdata: 23 april – 27 augustus 2021

Ook ontstaan in 2020 en door succes weer opnieuw opgezet: de reizende camping De Camphanen. Dit jaar op een nieuwe locatie: in Zeewolde. Het is een initiatief dat uit enthousiasme en liefde voor campers is ontstaan. Het landgoed waar de pop-up camping zich bevindt, ligt midden in de natuur omringd door water en bos. De camping biedt zowel kampeerplekken als ingerichte, vintage campers, caravans of tenten. En er zijn allerlei leuke activiteiten voor je kinderen, er is horeca aanwezig en zelfs een silent disco.

Meer informatie: decamphanen.nl

De Camphanen
(foto van website De Camphanen)

Beachcamp de Lakens

Locatie: Zeeweg 60, Overveen
Openingsdata: 23 april – 27 augustus 2021

Zoek je een adult only pop-up camping en houd je van surfen? Dan is Beachcamp de Lakens de perfecte get-away deze zomer. De focus ligt op surfen, ontspanning en live muziek. Je kampeert in de buurt van meerdere beachbars en natuurlijk het strand, zodat je overdag kunt surfen en in de avond genieten op het terras.

De locatie is onderdeel van Camping de Lakens, die vele faciliteiten te bieden heeft. In het hoogseizoen vindt Beachcamp de Lakens voor 25+ samen plaats met het Enter The Wave Beachcamp.

Meer informatie: beachcampdelakens.com/adult-camp

Beachcamp de Lakens
(foto van website Beachcamp de Lakens)

Nog op zoek?

Kamperen met je eigen camper of caravan? Op onze website staat een groot en actueel aanbod nieuwe en gebruikte campers en caravans. Bekijk hier het aanbod. Nog meer manieren om uniek te kamperen bekijk je hier