Kwiggle

De Kwiggle is een vouwfiets zoals je hem nog nooit hebt gezien. De fiets is zo klein op te vouwen dat hij bijna overal past. Maar ondanks dat toch comfortabel en lekker snel.

Er zijn maar weinig kampeerders die onderweg ruimte over hebben. Toch wil vrijwel iedereen de omgeving verkennen per fiets. Die moet dus mee. Een vouwfiets is dan een mooie oplossing. Deze neemt weinig plek in en je kunt er nog even een boodschap mee doen. De nieuwe Kwiggle is volgens de fabrikant de meest compacte vouwfiets die er is. Opgevouwen zijn de maten 55 bij 40 bij 25 cm. Dat past vrijwel altijd nog wel ergens tussen.

De nieuwe Kwiggle is volgens de fabrikant de meest compacte vouwfiets die er is.
De nieuwe Kwiggle is volgens de fabrikant de meest compacte vouwfiets die er is.

Rechtop fietsen

Afhankelijk van de gekozen uitvoering weegt de Kwiggle tussen de 8,5 en 9,5 kilo. Hij is er zonder versnellingen, met drie of zes versnellingen. De velgen zijn van aluminium. Behalve de compacte afmetingen is natuurlijk ook het rijcomfort van een vouwfiets belangrijk. Je staat bijna rechtop terwijl je fietst en dat is uniek. Er komt namelijk meer gewicht op de trappers waardoor er minder kracht nodig is. Hij is er in vier verschillende kleuren en je kunt hem met een aantal accessoires zelf nog verder aankleden.

De vanafprijs is € 1.280,-.

Meer informatie: kwiggle.odoo.com

Groot aanbod

Nog op zoek naar een nieuwe camper of caravan? Wij hebben een groot aanbod waar je uit kunt kiezen van dealers en particulieren. Of bekijk je liever eerst nog het laatste kampeernieuws?