E-Braai

Buiten koken en eten: een van de leukste dingen van vakantie vieren. En zeker als dat eten van de barbecue komt! Op de camping mag dat niet altijd met houtskool. Een gasbarbecue is dan een oplossing én, indien je voldoende stroom hebt, is een elektrische barbecue ook een goede en veilige keuze. De nieuwe E-Braai van CADAC bijvoorbeeld.

Voordelen elektrisch barbecueën

Ook al zijn we het nog niet zo gewend, er zijn veel voordelen te noemen van elektrisch barbecueën. Een van de grootste voordelen van een elektrische barbecue is de snelle en gelijkmatige temperatuur afgifte. En je kunt de temperatuur exact instellen. Ook zit je nooit zonder gas of kolen, wel zo handig en ook nog eens goedkoper in verbruik. Het is niet alleen een makkelijke, maar ook een veilige manier van barbecueën, omdat je niet met een open vuur werkt. Je hebt dus geen last van rook (overlast) en opwaaiend as!

Je doet de stekker in het stopcontact en binnen 5 minuten is de E-braai klaar.

De meeste elektrische barbecues zijn ook als tafelmodel te gebruiken. Door het kleine, handzame formaat én het lichte gewicht neem je hem makkelijk mee naar de camping of je vakantiehuis. Ook bij de camper of caravan gebruik je hem snel en eenvoudig mits de stroomvoorziening voldoende is. De E-Braai werkt in de hoogste stand op een 10Ah aansluiting. Deze barbecue kun je natuurlijk ook gezellig thuis gebruiken, zelfs op een (klein) balkon. Het schoonmaken van een elektrische barbecue is ‘a piece of cake’ en hij is binnen een mum van tijd afgekoeld.

De E-Braai

E-braaiDat is makkelijk! Je doet de stekker in het stopcontact en binnen 5 minuten is de E-Braai klaar. De 2,3kW warmtespiraal van de E-braai zorgt voor voldoende power en een snelle opwarmtijd. Dankzij de unieke ‘Spot-on Grilling Technology’ wordt de temperatuur rechtstreeks op het rooster gemeten in plaats van onder de deksel. En je kunt de temperatuur exact instellen: van 70 tot 270 graden. Ook handig: de temperatuur wordt aangegeven op het digitale display. De deksel bevat 4 ventilatiegaten voor een goede luchtcirculatie en gelijkmatige hittespreiding.

De vetpan van de CADAC E-Braai vangt de kookresten op tijdens het grillen. Je haalt de pan eenvoudig uit de barbecue zodat je die kunt schoonmaken met een sopje of in de vaatwasser. Ook de glazen ring, die de warmtespiraal beschermt tegen kookvet, is uitneembaar. Het warmte-element kan eens in de zoveel tijd gereinigd worden met wat vetoplossend afwasmiddel. Zorg er  dan wel voor dat je het warmte-element niet onderdompelt in water of onder stromend water houdt.

Uitbreiden mogelijkheden

Het grillrooster heeft een volledig PFOA-vrije, keramische coating voor gezonder grillen. Wil je nog meer mogelijkheden? Dan kun je het toestel uitbreiden met een paella pan of een pizzasteen! Met een diameter van 40cm is het een handzaam apparaat dat je eenvoudig overal mee naar toe neemt in de meegeleverde draagtas.

De adviesprijs van de E-Braai is € 249.

Voor meer informatie over de CADAC E-Braai klik je hier

Groot aanbod

Nog op zoek naar een nieuwe camper of caravan? Wij hebben een groot aanbod waar je uit kunt kiezen van dealers en particulieren. Of lees het laatste kampeernieuws.