Meer dan vijftig jaar marktleider op het gebied van lichtgewicht aluminium kampeermeubilair. Het Spaanse Crespo heeft een uitgebreide collectie die onder andere bestaat uit comfortabele stoelen en ligbedden, degelijke tafels en handige opbergmogelijkheden. De kracht van het merk is een zeer goede kwaliteit in combinatie met een uitzonderlijk hoog zitcomfort.

Crespo heeft een aantal uitgangspunten die als een rode draden door de voortdurende productontwikkeling heenlopen. Compact en licht van gewicht is één van. Geen enkele stoel vouwt zich platter op dan een Crespo, waarmee ze eenvoudig meegenomen en opgeborgen kunnen worden.

Zitcomfort van Crespo

Een ander punt is natuurlijk het zitcomfort. Heerlijk kunnen ontspannen op de camping of in de tuin is voor Crespo een doelstelling op zich. Daarom wordt er in de productie van de stoelen en ligbedden bovenmatig veel aandacht besteed aan de ergonomische kwaliteiten van het meubilair. Geen eenvoudige opgave want niet elk lichaam is hetzelfde. Daarnaast zijn er vele vormen van kamperen.

Met een aanbod van meer dan 50 verschillende stoelen en ligbedden heeft Crespo zitcomfort ontwikkeld voor elk type kampeerder en elk type kampeervakantie. De stoelen en bedden zijn daarvoor in verschillende varianten verkrijgbaar; extra lang, extra breed, extra sterk of extra compact. Voor iedereen is er een best passend model beschikbaar. Om keuzestress te voorkomen vind je op de website van Crespo een uitstekende keuzehulp onder de noemer: “Welke stoel past bij mij? “
crespo

Innovatie bij Crespo

Om marktleider te blijven is men continue bezig met het verder ontwikkelen en verbeteren van haar kampeermeubilair. Innovatie voert daarin ook de boventoon. Zo heeft de huidige generatie standenstoelen een gepolsterde zitting en rugdek die geen druppel regenwater vasthouden door de open structuur van zowel de stof (mesh) als vulling. Een stevig torsievrij H-frame is vervaardigd uit aluminium, maar dan geanodiseerd. Deze behandeling brengt geen coating aan maar bewerkt het aluminium tot een hard en krasvast oppervlak. Dit maakt een stoelframe schier onverwoestbaar. Met een diepe zit en een hoge rug in zeven verschillende standen is de nieuwe stoel ingeklapt slechts 7,5cm dik.
crespo

Trends

Het oog wil natuurlijk ook wat. Crespo houdt zich daarom intensief bezig met het volgen van de laatste trends. Naast dat het meubilair duurzaam, lichtgewicht en weerbestendig dient te zijn, geeft een fris design, kleuren en afwerking de finishing touch.

Winactie

Op de kampeerbeurs de Caravana hebben we een volledige Crespo set t.w.v. € 440,- weggegeven. Reeds hebben we de gelukkige winnaar op de hoogte gesteld. Als je de gelukkige winnaar bent dan heb je zojuist een mail van ons ontvangen. Veel kampeerplezier!

Mede mogelijk gemaakt door www.crespo.nl