Compacte Camper Verhuur

Toen Jos en Marianne van Bentum eind 2014 een camper kochten, waren ze meteen enthousiast. En dat enthousiasme was zo aanstekelijk, dat familie en vrienden de camper meteen ook wel wilden lenen. Een mooie aanzet voor een nieuw bedrijf, zeker nadat ze de kans kregen het bedrijf Compacte Campers uit Odijk over te nemen. Het werd de start van een nieuw familiebedrijf: Compacte Campers Verhuur in Bunnik.

Inmiddels is Compacte Campers Verhuur uitgegroeid tot een verhuurbedrijf met 16 verschillende campers. “We verhuren sportieve buscampers, die leuk en makkelijk zijn om mee te rijden. Daarnaast hebben we ook grotere half integraal campers”, aldus Jos van Bentum, eigenaar van het verhuurbedrijf.

Jos zet zich samen met zijn vrouw Marianne en hun drie zonen in om iedereen die bij hen een camper huurt van een onbezorgde vakantie te laten genieten. En dan kun je er ook op rekenen dat aan alles is gedacht. Jos: “Wij verhuren onze campers met een compleet binnen- en buiteninventaris. Aan alles is gedacht. Op iedere camper zit bovendien een fietsenrek, geschikt voor e-bikes”. Samen zorgen zij ervoor dat iedere camper tiptop in orde en schoon is voor vertrek.

Het bedrijf biedt verschillende soorten campers: buscampers en integraalcampers voor twee tot zes personen.
Het bedrijf biedt verschillende soorten campers: buscampers en integraalcampers voor twee tot zes personen.

Verschillen ervaren

Het bedrijf biedt verschillende soorten campers: buscampers en integraalcampers voor twee tot zes personen. Voordat je op vakantie gaat met een camper, is het fijn om eerst even te onderzoeken wat jouw persoonlijke voorkeur is. Daarom mag je altijd een afspraak maken om de campers te komen bekijken.

Of je komt langs bij een van de open dagen. “Deze open dagen zijn bij ons altijd heel druk bezocht. Ik krijg hier altijd veel positieve reacties op.” Door corona is de open dag in het najaar van 2020 gedeeltelijk door gegaan. Begin april 2021 staat er weer een op de planning, tenminste als dat dan weer mogelijk is. De kijkdagen zullen uiteraard geheel volgens de dan geldende voorwaarden van het RIVM worden geregeld.

Verloop 2020

Vorig jaar was het ook bij Jos en Marianne merkbaar dat de vraag naar campers groeide. “Afgelopen zomer merkten we een stijging in de vraag naar campers en hebben daarom nu twee extra campers gekocht speciaal voor gezinnen, een vijfpersoons Knaus half integraal en een vierpersoons Buscamper Weinsberg Cara Tour 640 met klapdak”, zegt Jos.

De Weinsberg Cara Tour 640.
De Weinsberg Cara Tour 640.

De vraag naar campers was ook anders dan voorgaande jaren. Jos vertelt: “Vanaf half april begint normaal gesproken ons seizoen. Dit jaar was dat pas half juni. Alle boekingen van het voorjaar werden afgezegd. Veel van onze huurders hebben we in overleg kunnen verzetten naar een ander tijdstip. Sommigen hebben helaas toch uit eigen beweging de vakantie geannuleerd”.

Jos vertelt verder dat het huren bij een verhuurbedrijf als Compacte Campers Verhuur voordelen heeft ten opzichte van huren bij een particulier. “Ten eerste zijn dit vaak vrij nieuwe campers. De verzekering van je huurcamper is beter geregeld. En verhuurbedrijven kunnen elkaar onderling helpen bij mogelijk uitval van een camper. We hebben onze naam als verhuurbedrijf hoog te houden, dus zullen we er alles aan doen om onze klanten een goede camper(vakantie) te bezorgen.”

Meer informatie over Compacte Campers Verhuur: compactecampers.nl

Groot huuraanbod

Op onze website kun je kiezen uit een ruim aanbod van campers en caravans voor de verhuur. Bekijk hier het gehele huuraanbod. Natuurlijk kun ook eerst wat meer kampeernieuws lezen, of een paar caravantesten of campertesten lezen.