Van donderdag 23 t/m dinsdag 28 januari 2020 beleef je de echte kampeersfeer in het WTC Expo in Leeuwarden. Bij Caravana kun je ongelooflijk veel inspiratie opdoen. Zo krijg je nu al zin in je volgende avontuur! Tijdens een heerlijk dagje uit voor het hele gezin begint de voorpret en vind je alles wat je nodig hebt om van jouw kampeervakantie een topvakantie te maken.

Elk jaar pakt Caravana uit met de laatste caravan- en camperprimeurs, vouwwagens, (voor)tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste technieken en trend op kampeergebied. Ontdek dus alle mogelijkheden op Caravana 2020.

Beleving op Caravana

Bij Caravana staat de echte kampeerbeleving centraal. Daarom is er voor iedere kampeerder wat wils! Denk hierbij aan interessante presentaties, handige workshops en nuttige demonstraties. Je wordt overal in voorzien, dit om ervoor te zorgen dat jij straks helemaal klaar bent voor komend kampeerseizoen.

Caravana staat ook bekend om innovatie, daarom komen ze elkaar jaar weer met een nieuw onderdeel. Dit jaar is er een ware belevingsplein van de Waard Tenten in samenwerking met verschillende campings. De naam zegt het al. Het belevingsplein staat volledig in het teken van kamperen met de tent, en zorgt dus voor de ultieme kampeer belevenis. Zij zijn te vinden in de hal met campings, accessoires en tenten. Ook wordt hier een fietsparcours gerealiseerd en worden er testritten aangeboden.

Caravana 2020
Bezienswaardigheden Caravana

De 60e editie Caravana

Caravana pakt dit jaar ontzettend uit en niet zonder reden, want dit jaar is het de 60e editie! Er zullen dit jaar dan ook meer dan 200 campings uit heel Europa zich tentoonstellen. Daarnaast zullen er ruim 400 exposanten aanwezig zijn die dol enthousiast zijn om je te informeren omtrent kamperen. Omdat het de 60e editie is van Caravana wordt er ook druk gewerkt aan een nieuwe uitstraling. Wij kunnen niet wachten!

Activiteiten op Caravana

Vakantiegangers die graag goed voorbereid op reis gaan kunnen presentaties volgen in de hal met campings, tenten en accessoires. Er wordt dit jaar voor het eerst op Caravana een volledig programma aangeboden. Zo geeft NKC de presentatie Camper Kopen? Weet wat je koopt! waarin veel nuttige informatie en tips naar voren komen om je te helpen om een keuze te maken die echt bij je past. Verder presenteert Camp-to-Go de Camping van de Toekomst en schuif aan bij diverse demonstraties van onder andere Isabella, Aveco Verzekeringen, CAMPWERK en nog veel meer. En ben jij diegene die het snelst een pop-up tent weer in elkaar vouwt? Doe mee met deze uitdaging en win een pop-up tent!

CARAVANa koop je kaartje met korting
KOOP JE KAARTJE MET KORTING

Uitgelichte deelnemer

DWT-Zelte kan natuurlijk niet ontbreken op de 60e editie van Caravana. DWT-Zelte heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige kwaliteitstenten. Voor DWT-Zelte is het concept, design, goede materialen en nauwkeurige afwerking allemaal even belangrijk. Dankzij hun passie, ervaring en loyaliteit op het kampeergebied worden zij dan ook in het zonnetje gezet dit jaar.

Daarnaast zal ook ACSI FreeLife TestTour aanwezig zijn op Caravana dit jaar. Zij zijn druk opzoek naar kampeerders die volgend jaar een internationaal test-avontuur willen beleven. TestTour biedt een reis aan met een splinternieuw kampeermiddel waarbij je een toeristische regio zal ontdekken. Wie wilt dat nou niet? Bij de ACSI FreeLife stand kan je je aanmelden!

caravana 2020
Bezoekers Caravana

Indeling

Vorig jaar moest Caravana noodgedwongen de indeling van de plattegrond veranderen. Uit een enquête is gebleken dat maar liefsst 90,8% blij was met deze nieuwe indeling. Met alle verzamelde informatie en feedback gaat de organisatie dan ook hard aan de slag. Ze zullen er alles aan doen om Caravana 2020 zoveel mogelijk aan iedereen zijn wensen te voldoen. Dit gepaard met een nieuwe uitstraling? Dit zal veel beloven!

Praktische informatie

Openingstijden

Donderdag 23 Januari 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag 24 Januari 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 25 Januari 10.00 – 17.00 uur
Zondag 26 Januari 10.00 – 17.00 uur
Maandag 27 Januari 10.00 – 17.00 uur
Dinsdag 28 Januari 10.00 – 17.00 uur

Adres en Contact

WTC Expo Leeuwarden
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden
E: info@wtcexpo.nl
W: www.caravana.eu
T: 058-2941500

Meer informatie vind je op www.caravana.eu

Meer nieuws rondom de kampeerbranche? Klik hier!