Sprite caravan

De populariteit van caravans is enorm gegroeid. Dit bijzondere jaar heeft daar zeker een bijdrage aan geleverd. Niet alleen nieuwe modellen doen het goed, het opknappen van oudjes is een geliefde hobby. Zo ook van Jolien. Haar totaal opgeknapte en gesrestylde Sprite caravan heeft zelfs een eigen Instagram-account.

Ja, caravans zijn nog steeds populair. Volgens Quote is de caravan zelfs een van de coronawinnaars. In een jaar waarin meerdere branches klappen krijgen, is er ook een aantal winnaars aan te wijzen. In dit lijstje noemt Quote de caravanbranche samen met bijvoorbeeld webwinkels, bouwmarkten en de tech-wereld.

De opgeknapte en gesrestylde Sprite caravan heeft een eigen Instagram-account.
De opgeknapte en gesrestylde Sprite caravan heeft een eigen Instagram-account.

Creatief stylen

En hoe leuk is het dan als je een caravan helemaal naar eigen smaak in kunt richten! Dat heeft Jolien dus ook gedaan. Ze is een 39-jarige creatieveling uit Doetinchem. Na 15 jaar voor de klas te hebben gestaan, heeft ze een switch gemaakt naar stylist. Vervolgens wilde ze graag een caravan opnieuw opknappen en stylen.

Het interieur van de opgeknapte caravan.
Het interieur van de opgeknapte caravan.

In een interview dat je kunt lezen op Obelink zegt ze dit: “Een caravan opknappen leek me zo iets geweldigs om te doen. Mijn creativiteit stond op een laag pitje doordat mijn werk als leerkracht mijn energie weg nam. Ik wilde weer creatief bezig zijn en blij worden van wat ik deed. Na veel getwijfel zei mijn man uiteindelijk “Koop nou toch die caravan en doe het gewoon”.”

Een kijkje in de kleine, schattige Sprite caravan uit 1974.
Een kijkje in de kleine, schattige Sprite caravan uit 1974.

Classy Caravan

En dus kocht ze na een tijdje zoeken een kleine, schattige Sprite caravan uit 1974. Hoe prachtig ze deze vervolgens in een half jaar tijd heeft opgeknapt, is goed te zien op haar Instagram account.  Mocht je trouwens helemaal verliefd zijn geworden op deze Classy Caravan: hij staat te koop!

Verliefd op deze caravan? Hij staat te koop!
Verliefd op deze caravan? Hij staat te koop!

Groot aanbod

Ook op onze website CampersCaravans.nl zien we een grote groei in het aantal bezoekers. Veel mensen zijn op zoek naar een nieuwe of gebruikte camper of caravan. Ook op zoek naar een oudje om op te knappen of juist een prachtig nieuw model? Bekijk hier het actuele aanbod. Of lees nog meer kampeernieuws.