werken in de camper
werken in de camper

Zo’n beetje heel Nederland zit noodgedwongen thuis in deze tijden. Velen zorgen voor de kinderen maar moeten ondertussen ook gewoon werken. Voor deze situatie moeten veel huishoudens een creatieve oplossing vinden. Garageboxen, washokken of tuinhuisjes worden omgetoverd tot tijdelijk kantoor. Maar wat nou als je een camper of caravan op de oprit hebt staan?

Verplicht thuiswerken

De coronacrisis heeft de afgelopen tijd steeds nadrukkelijker om zich heen gegrepen. Als gevolg hiervan moest de Nederlandse regering een aantal maatregelingen treffen. Zo werkt de meerderheid van de Nederlandse bevolking verplicht thuis. Daarnaast zijn ook alle scholen in Nederland tijdelijk gesloten waardoor het huis van de gemiddelde Nederlander toch al gauw vol raakt. De kinderen moeten thuis leren terwijl jij ondertussen een call met je collega’s hebt.

Dat werkt natuurlijk niet altijd even lekker. Sommigen kunnen goed werken in de drukte en anderen werken toch wat liever in de rust. Dan heb je creatieve oplossingen nodig. Niet elk huishouden heeft misschien een tuinhuisje, een garagebox of een washok. En horecagelegenheden zijn helaas ook gesloten. Wat is dan een goede optie?

Camper of caravan

Vergeet je caravan of camper niet! Velen gaan op vakantie met een camper of caravan omdat je het gemak van thuis met je mee kunt nemen op reis. Wat nou als je ook het gemak van thuis kan hebben maar dan op de oprit? Alle gemakken zijn aanwezig: een tafel met een comfortabel bankje, keukenkastjes met een klein keukentje en natuurlijk wifi! Dat is nog eens een mooie werkplek.

Dus maak het jezelf natuurlijk zo comfortabel mogelijk (interieur van de Fendt Diamant 515 SG)

Dus maak het jezelf natuurlijk zo comfortabel mogelijk, richt je camper of caravan als een eigen mini-kantoor. Neem een lekkere thermoskan koffie of thee mee, net zoals op de camping. Of als je het jezelf helemaal gemakkelijk wilt maken: neem stiekem het koffie- of thee apparaat vanuit de keuken mee. Dan moet je natuurlijk wel de camper of caravans aansluiten op het stroom!

Jouw kantoor

Beschouw de camper of caravan echt als je kantoor. Sta ’s morgens op, kleed je om, geef je partner een kus en ga er aan het werk. Is het lunchtijd? Dan ben je maar 5 stappen verwijderd van je gezin en kun je lekker in je pauze met zijn allen bijkletsen. Broodje op? Dan ga je weer terug naar je kantoor! En mochten jij en je partner allebei thuis moeten werken, dan kun je het gebruik van het kantoor perfect afwisselen. Werk ze!

Ben je zelf nog op zoek naar een camper of caravan om in te werken? Kijk dan naar ons aanbod. Meer lezen? Lees dan verder op onze CampersCaravans blog