Camptoo.nl is een online service met als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten beleven. Want eigenlijk is het zonde dat een camper gemiddeld 48 weken per jaar stilstaat en daar wil Camptoo.nl graag wat aan doen.
Camptoo
Dit vindt plaats door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren. Campereigenaren kunnen zelf een advertentie plaatsen op camptoo.nl. De geïnteresseerde huurder stuurt een bericht of een aanvraag naar de verhuurder met wat informatie over zichzelf, de reis en zijn reiservaring. Als de verhuurder akkoord gaat met de verhuur haalt de huurder de camper op bij de verhuurder thuis, zodat de eigenaar de beste uitleg kan geven over zijn of haar voertuig. Als Camptoo zorgen we ervoor dat dit zo simpel, veilig en leuk mogelijk gaat. Door het delen van campers en caravans zorgen we er samen ook nog eens voor dat er minder geproduceerd hoeft te worden, wel zo milieuvriendelijk.

Praktijkervaring met Camptoo

In september ging Louis samen met zijn vrouw Marion en de hond Tommy voor het eerst met een camper op pad. “Wij hebben in het verleden altijd een caravan gehad en daar hebben we heel veel mee gereisd. Toen onze caravan na een brand in de stalling helaas verloren ging, besloten we te gaan kamperen met een tent. Dat hebben we jaren gedaan en zijn bijvoorbeeld op Corsica, in Toscane en Rome geweest. Helaas gaat dat niet meer. Mijn vrouw heeft een hernia gehad waardoor slapen op een luchtbed te pijnlijk is. We hebben gekeken naar de aanschaf van een nieuwe camper, maar de prijzen zijn behoorlijk hoog voor die paar weken in het jaar dat we op reis gaan. Huren is een stuk praktischer”, vertelt Louis. Ze besloten daarom een grote 6-persoonscamper van Andrea te huren om te kamperen met de hond. Zo hadden ze voldoende ruimte en de beschikking over een luxe camper zonder de investering in een nieuw exemplaar.

Meer informatie: www.camptoo.nl