Campspace - kamperen in de achtertuin

Nu we midden in de zomervakantie zitten, lopen de campings vol. En dat is logisch, aangezien er dit jaar een miljoen meer kampeerders op de Nederlandse kampeermarkt bij zijn gekomen. Dit betekent ook meer boekingen op campings. Een unieke manier om tegenwoordig te kamperen is kamperen in de achtertuin van particulieren, bijvoorbeeld via Campspace.

Vroeger deed je het misschien wel al eens als kind: kamperen in je eigen achtertuin. Tegenwoordig kan dat dus ook voor volwassenen! Via Campspace kun je een overnachting in de natuur boeken, zo bij iemand anders op het land of in de tuin! Het is een kleinschalige manier van kamperen en dé optie als je op prachtige, buitengewone plekken wakker wilt worden, midden in de natuur.

Op de website van Campspace vind je een groot aanbod van kampeerplekken, tenten, campers of zelfs boomhutten. Campspace biedt kampeerplekken aan zowel binnen als buiten Nederland, dit allemaal bij particulieren. De website is makkelijk te gebruiken. Je kiest een locatie waar je heen wilt, de gewenste data, het aantal gasten en de soort kampeerplek. Het aanbod van kampeerplekken is reuze. We geven een paar voorbeelden.

Farmers mini Camping, Salland (OV)

Deze boeren mini-camping is gelegen in het mooie en stille Salland. De camping beschikt over een prachtig uitzicht over paarden in de wei. Daarnaast heeft de camping een klein pension voor oudere paarden. De kampeerplekken bij deze camping variëren van een reguliere camping spot tot de mogelijkheid om te overnachten in een zigeunerwagen.

Bekijk deze mini-camping 

Farmers mini camping
Farmers mini camping (foto van campspace.com)

Kamperen bij een fort, Vuren (GE)

In Vuren, een dorp aan de rivier de Waal, kun je kamperen bij een echt fort. Het is gebouwd vanaf 1815 en beschikt over verschillende type accommodaties. Je kunt er overnachten op een reguliere kampeerplaats, voorzien van sanitair en de mogelijkheid om elektriciteit te gebruiken. Tevens kun je overnachten bij de voorzieningen die het fort biedt. Denk aan een glampingtent of zelfs in een bunker!

Bekijk de opties hier

Overnachten in een bunker
Overnachten in een bunker (foto van fortvuren.nl)

Achtertuin kamperen, Hilversum (NH)

Dichtbij Amsterdam kamperen, maar niet in de stad zelf? José en Ruloff bieden hun achtertuin aan in Hilversum. In de achtertuin van hun hoekhuis hebben ze ruimte voor een kampeerplek. Dat is dus letterlijk in een achtertuin! De kampeerplek is voorzien van een zithoek inclusief vuurplaats. Daarnaast is er een moestuin aanwezig. Deze locatie is ook perfect als je echt helemaal tot rust wil komen. Zo kunnen de hosts een organic en vegan ontbijt, lunch of diner voor je verzorgen.

Bekijk de achtertuin hier

Kamperen in de achtertuin
Kamperen in de achtertuin (foto van campspace.com)

Benieuwd naar alle achtertuinen? Ga naar Campspace.com

Je eigen camper of caravan

Je kunt natuurlijk heerlijk op pad gaan met je eigen camper of caravan. Op onze website kun je kiezen uit een actueel, gevarieerd aanbod. Toch liever iets huren? Ook dat kan via CampersCaravans.nl. Laat het avontuur maar beginnen!