Camperbeurs Hardenberg

IJs en weder dienende kunnen camperliefhebbers op 24, 25 en 26 september hun hart eindelijk weer eens ophalen tijdens de Camperbeurs Hardenberg 2021. Na enkele verschuivingen omdat de Covid crisis geen evenementen toeliet, staat de grootste camperbeurs van Noordoost Nederland stevig op de kalender.

Op maar liefst 17.000 m2 vloeroppervlak verdeeld over zes hallen stellen meer dan 75 exposanten zich voor. En die zijn van divers pluimage. Uiteraard zijn fabrikanten en verkopers van campers goed vertegenwoordigd. Deze exposanten bieden zowel hun nieuwe als gebruikte aanbod.

Campertheater

Om met deze professionals goed geïnformeerd tot zaken te komen zijn er diverse presentaties. Je woont ze bij in het Campertheater. Zes verschillende sprekers hebben de bezoekers in 2019 bijgepraat op het gebied van campers bouwen, goed voorbereid op reis gaan en het aankopen van een camper. Camperbeurs Hardenberg 2021 belooft hier nog een schepje bovenop te doen.

Camperbeurs Hardenberg 2021

Fietsparcours

Op het fietsparcours test je de nieuwste al dan niet elektrische vouwfiets. Slalom een stuk zonder kleerscheuren, trap op de rem alsof bergaf je leven er van afhangt of flaneer soepeltjes door de bochten die het parcours telt. Test een fiets goed uit, zodat je zeker bent van een dergelijke beursaankoop. Verder vind je op de beursvloer een aantal inspiratiepleinen. Het biedt een kijk op het camperleven en dient als inspiratie voor je volgende reis.

Camperquiz

De Camperquiz, georganiseerd door Aveco en CCE is altijd een groot succes. Bezoekers kunnen hun kennis testen en verbreden op het gebied van campers en maken daarbij kans op mooie prijzen. De hoofdprijs tijdens de vorige beurs editie was een cheque t.w.v. €500 van Motorpromo. Wat er dit jaar wordt uitgereikt is nog even een verrassing. Nieuwsgierig? Zet dan de beursdata in je agenda.

17.000 m2 vloeroppervlak verdeeld over zes hallen
17.000 m2 vloeroppervlak verdeeld over zes hallen.

Meer informatie

Adres

Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg

Openingstijden

Vrijdag 24 september 2021
Zaterdag 25 september 2021
Zondag 26 september 2021
10:00 – 17:00 uur

Meer informatie vind je op www.camper-beurs.nl

Groot aanbod

Wil je binnenkort op vakantie met je eigen camper of caravan? Op onze website vind je een groot aanbod, dat je hier kunt bekijken. Of lees eerst nog meer kampeernieuws.