Camper Driving Days

Veel Nederlanders gaan dit jaar voor het eerst op campervakantie. Maar hoe rijd je nou eigenlijk in zo’n groot voertuig? Bij Dabentie Luxe Campers organiseren ze voor al hun klanten de Camper Driving Days. Een uniek concept in Nederland, waarbij de vakantiepret al vroeg begint!

Als je nog nooit in een camper hebt gereden, dan is dat best even wennen. Erg prettig als je dus eerst kunt kennismaken met het voertuig, voor je er vakantie mee gaat vieren. Voordat het huurseizoen begint, mag daarom iedereen die bij Dabentie een camper heeft geboekt meedoen met de Camper Driving Days.

Unieke kennismaking

Eigenaren Theo en Milou van Bentum
Eigenaren Theo en Milou van Bentum.

Eigenaren Theo en Milou van Bentum runnen naast Dabentie Luxe Campers ook de rijschool van Bentum BV. Deze is sinds begin 2013 landelijk specialist voor camperrijbewijs C1. Een mooi uitgangspunt voor de Camper Driving Days, die plaatsvinden in maart en april 2021.

Deze dagen zijn kosteloos, de enige voorwaarde om mee te kunnen doen is dat je een camper bij hen besproken moet hebben voor het komende seizoen. Ideaal voor een kennismaking met de gehuurde camper. Vol enthousiasme vertellen de instructeurs hoe je veilig en vertrouwd de weg op kunt gaan. Mocht je trouwens niet meedoen met de Camper Driving Days, er staan op de website ook interessante video’s met allerlei instructies over de campers.

Camper huren
Oefenen met je huurcamper tijdens de Camper Driving Days.

Ultra all inclusive

Een andere unieke eigenschap van Dabentie Luxe Campers is dat de huurprijs ultra all inclusive is. Dat betekent dat echt alles bij de prijs is inbegrepen. Zo rijd je kilometervrij in een van de luxe campers of avontuurlijke buscampers. Deze campers zijn nieuw of bijna nieuw en volledig ingericht. Zelfs de bedden zijn voorzien van passende hoeslakens! Verder zijn alle campers zijn te besturen met een B rijbewijs en verzekerd via Spitz Verzekeringen met 24/7 pechhulp.

De campers van Dabentie Luxe Campers zijn nieuw of bijna nieuw en volledig ingericht.
De campers van Dabentie Luxe Campers zijn nieuw of bijna nieuw en volledig ingericht.

Beschikbaarheid

Wil je een camper huren? Voor het komende jaar zijn er bij Dabentie nog campers beschikbaar. Het hoogseizoen stroomt al aardig vol, veel gezinnen hebben het verhuurbedrijf van luxe campers weten te vinden. Maar voor het voorseizoen en naseizoen zijn er nog voldoende mogelijkheden.

Meer weten? Kijk op camperverhuurdabentie.nl

Caravan of camper huren

Op zoek naar een camper of caravan die je kunt huren? Bekijk het gehele verhuuraanbod van CampersCaravans.nl. Er is voldoende keuze voor jouw volgende kampeervakantie! Meer lezen over verhuur? Dat kan hier. Of lees ander kampeernieuws.