Camper Caravan Wereld

Op 17, 18 en 19 september 2021 kun je als kampeerliefhebber je hart ophalen in de Expo Assen. Daar vindt dan namelijk de beurs Camper Caravan Wereld plaats. Dé verkoopbeurs van campers en caravans in Noord-Nederland.

Voor het vierde jaar op rij opent Camper Caravan Wereld haar deuren in Expo Assen. Het evenement wordt gezien als de grootste verkoopshow van Noord-Nederland, op het gebied van campers, caravans en alles wat te maken heeft met kamperen.

Duizenden bezoekers

Afgelopen jaar heeft Camper Caravan Wereld meer dan 6.000 kampeerliefhebbers mogen verwelkomen. Deze bezoekers bekroonden het evenement met een 7,5. Iets waar de organisatie zeer trots op is! Na een bezoek aan Camper Caravan Wereld ben je als bezoeker weer volledig voorbereid op het camper- en caravanseizoen dat gaat komen en kun je weer op pad met de juiste middelen en informatie.

Voor jonge en oude kampeerliefhebbers.
Voor jonge en oude kampeerliefhebbers.

Bij Camper Caravan Wereld kun je terecht als fanatiek kampeerder met al jarenlange ervaring, maar ook als je de wereld van campers en caravans nog maar net hebt ontdekt. Laat je door de exposanten informeren over het geschikte model voor jou reisdoel. Ruil je eigen camper of caravan in voor een spiksplinternieuwe of ga op zoek naar een nette occasion. Door het diverse aanbod aan nieuwe én gebruikte campers en caravans heb je als bezoeker de kans om voor een messcherpe prijs een model van een topmerk aan te schaffen.

Persoonlijk contact

De beurs kenmerkt zich door persoonlijke contact. Aanbieders staan in groten getale klaar om persoonlijk advies of informatie te geven over campers, caravans en aanverwante producten. Bijvoorbeeld voor advies over de aanschaf van een caravan. Kies je voor een nieuwe caravan, dan kies je zelf het merk, type en de opties die je wilt. Daarbij is de prijs-kwaliteitsverhouding ook belangrijk. Een nieuwe caravan beschikt over de nieuwste technologische ontwikkelingen. Laat je informeren bij de verschillende exposanten en bekijk het aanbod in caravans wat aanwezig is.

Tijdens Camper Caravan Wereld kun je ook het grote aanbod van campers bewonderen. Met een camper ga en sta je waar je maar wilt, ben je van alle gemakken voorzien én heb je direct je overnachting geregeld. Het gemak van inpakken, installeren en weer wegrijden naar een volgende bestemming op elk gewenst moment maakt een campervakantie populair.

Kom het ruime aanbod aan campers bewonderen.
Kom het ruime aanbod aan campers bewonderen.

Randprogramma

Naast de verkoopshow biedt Camper Caravan Wereld ook een rand-programma aan met de meest uiteenlopende kampeeractiviteiten. Je vindt aanbieders met kampeerartikelen of aanverwante producten voor de camper of caravan en er zijn diverse stands met informatie-voorziening en activiteiten waar je je voor kunt inschrijven. De kampeerbeleving is na een bezoek aan Camper Caravan Wereld compleet.

Ook vind je tijdens Camper Caravan Wereld aanbieders van kampeerartikelen of aanverwante producten voor de camper of caravan. Alles om je beter te informeren en de mogelijkheid te bieden meer te ontdekken over de kampeerwereld.

VrouwRijdtCamper proefles

Als het op rijden in een camper aankomt, zijn met name vrouwen daar onzeker over. Dat komt niet zelden door de reacties van anderen. Het bracht Tineke de Ruijter op het idee om VrouwRijdtCamper te starten.

Tineke de Ruijter van VrouwRijdtCamper is een bevoegd en ervaren rijinstructeur en leert je hoe je vertrouwd raakt met je eigen camper om veilig en relaxed te rijden. Altijd al willen weten hoe het is om in een camper te rijden? Een proefrit maken, om tijdens de beursuren de eerste ervaringen achter het stuur van een camper op te doen, kan! Graag voorafgaand aan de beurs aanmelden via tineke@vrouwrijdtcamper.nl.

Fietsparcours Motorpromo

Welke fiets past het beste bij jou en sluit ook nog eens naadloos op je wensen aan? Om daarachter te komen, kun je informatie en verschillende modellen uitproberen dankzij Motorpromo. Maak een ritje op hun fietsparcours en ontdek wat voor soort fiets het beste bij jou past. Het is gedurende de hele beurs en doorlopend mogelijk om fietsen te testen op het fietsparcours. Dit gebeurt aan de stand van Motorpromo.

Presentatieschema

Dit presentatieschema geldt voor alle drie de beursdagen.

10.30-11.15 uur
Arie de Ruijter
Dus u wilt een camper?

11.30 – 12.15 uur
Arie Piet Noordegraaf
Veilig rijden met de camper

12.30 – 13.15 uur
VAN-Jorn
Van bestelwagen tot camper

13.30 – 14.15 uur
Veilig Verkeer Nederland
Test je verkeerskennis

14.30 – 15.15 uur
Arie de Ruijter
Dus u wilt een camper?

15.30 – 16.15 uur
Arie Piet Noordegraaf
Veilig rijden met de camper

 

Camper Caravan Wereld Assen

Meer informatie

Datum: Vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 september 2021
Locatie: Expo Assen
De Haar 11
9405 TE Assen
Openingstijden: 10.00 – 17.00 uur (op vrijdag: 9.00 – 17.00 uur)

Regulier ticket: Online: €8 | Kassa: €9
Kinderen tot 12 jaar gratis

Tijd reserveren

Let op, voor het bezoeken van Camper Caravan Wereld is het vooraf online reserveren van een starttijd noodzakelijk. Vervolgens mag je zolang blijven als je wil. Met het reserveren van starttijden met vooraf vastgestelde capaciteit spreidt de beurs de bezoekersstromen.

Voor kaarten en een tijd reserveren ga je naar campercaravanwereld.nl

Kijk ook voor meer informatie over de deelnemende exposanten, aanvullende informatie, het activiteitenprogramma en tickets op campercaravanwereld.nl.

Op zoek?

Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte camper of caravan? Bekijk hier het huidige aanbod. Of lees hier het laatste kampeernieuws.