Met het mooie weer van de afgelopen tijd was het voor velen dé mogelijkheid om de eerste barbecue van de zomer te doen. Ook de komende tijd houdt het barbecue weer aan. Nog niet iedereen heeft echter al een barbecue. Een bedrijf waar je gemakkelijk je barbecue vindt is CADAC. We stellen ze graag aan je voor.

CADAC kennen we allemaal van de Skottelbraai. Dit van oorsprong Zuid-Afrikaanse bedrijf is reeds opgericht in 1948! In Europa is CADAC bekend geworden als leverancier van kwalitatief hoogwaardige camping barbecues; deze compacte gasbarbecues zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig meegenomen kunnen worden op vakantie. CADAC barbecues zijn beschikbaar in diverse formaten en worden gekenmerkt door het modulair systeem.

Modulair systeem

Met het modulair systeem komt CADAC tegemoet aan de wens van de consument om gezond en veelzijdig te koken; je kunt grillen op het BBQ rooster maar je kunt je CADAC ook gebruiken met een paella pan, een pizzasteen of bijvoorbeeld een BBQ/Plancha. Alle roosters en pannen zijn voorzien van CADAC GreenGrill coating; een keramische coating die garant staat voor gezonder koken en eenvoudiger schoonmaken.

Nieuw  in 2022

De nieuwe Safari Chef 30 Compact is een ultra compacte, lichtgewicht gasbarbecue. Deze kleine alleskunner is multifunctioneel dankzij de 4 meegeleverde kookoppervlakken. Hij werkt rechtstreeks op een 227g gascartridge; plaats de cartridge in het toestel, klik hem vast en je kunt gelijk beginnen met koken of barbecueën. Een ideaal toestel tijdens outdoor activiteiten en kampeervakanties.

De nieuwe Safari Chef 30 Compact

Ondanks zijn kleine formaat is de Safari Chef Compact uiterst veelzijdig dankzij de verschillende, meegeleverde kookoppervlakken; een pandrager, bakplaat, grillplaat en pan. Op de pandrager kook je eenvoudig een pannetje soep of pasta. Het BBQ rooster en de bakplaat zijn voorzien van CADAC’s GreenGrill coating en zijn perfect voor het bakken en grillen van vlees, vis en groentes. De deksel kun je ook gebruiken als (soep)pan en is dus multifunctioneel.

De lekbak vangt eventuele kookresten op als je het BBQ rooster gebruikt, maar doet ook dienst als windscherm zodat de brander niet uitwaait.

Een stevige draagtas wordt meegeleverd, zodat je de Safari Chef Compact eenvoudig overal mee naartoe neemt.

Meer info over de Safari Chef 30 Compact vind je hier.

Meer kampeernieuws

Op ons blog vind je het laatste kampeernieuws. Klik hier om meer te lezen. Op zoek naar je eigen camper of caravan? Bekijk het actuele aanbod campers en caravans.