Bolcamp Camperverhuur

Op zoek naar een huurcamper? Als relatieve nieuwkomer spat het enthousiasme er bij Bolcamp Camperverhuur vanaf. Bij dit verhuurbedrijf zijn campers beschikbaar die compleet zijn ingericht, in een smetteloze staat verkeren voor een prijsstelling die net iets gunstiger uitpakt dan het gebruikelijke.

Wanneer je niet over een vorstelijke hoeveelheid vrije tijd beschikt en toch een liefhebber van camperen bent, is huren meestal een betere optie dan een kampeerwagen in eigen bezit. Hiervoor zijn in Nederland diverse verhuurbedrijven actief, zoals Bolcamp uit het Overijsselse Enter.

Bolcamp Camperverhuur is een initiatief van Ad ter Hamsel. Groot geworden in de transportwereld was de overstap naar de verkoop van voornamelijk buscampers zo gemaakt. Door een eigen camper met winst te kunnen verkopen ging er een commercieel lampje branden. Het begin van Bolcamp camperverkoop. Het verhuren van campers is eveneens uit persoonlijke interesse ontstaan. Het contact met medecamperaars, om hiervoor een perfecte vakantie te verzorgen en natuurlijk ook het commerciële kantje van verhuur maken het voor Ad en zijn vrouw ronduit leuk om te doen en dat merk je aan alles.

Sunlight

Completer

Bolcamp werkt vanuit het eigen woonadres. De overdracht van de gehuurde camper vindt dan ook heel huiselijk vanaf de tuintafel plaats. Wel zo gezellig. Na de koffie en even kennismaken volgt een rondgang in en om de camper. Doorgaans moet je tekenen voor de gebruikssporen die er al zijn en is het verstandig zelf foto’s te maken zodat er achteraf geen discussies kunnen ontstaan. Bij Bolcamp Camperverhuur is dat niet nodig omdat de campers in een perfecte staat verkeren. Geen krassen, deuken of wat dan ook.

Natuurlijk wordt de werking van alle systemen uitgelegd en aangewezen waar de inventaris is te vinden. Ook daar is iets opvallends mee aan de hand. Completer kan niet. Standaard is alles aanwezig voor een geslaagde vakantie en het opvangen van calamiteiten. Er zit zelfs een tankje met reservediesel bij voor het geval je te lang doorrijd met een bijna lege tank.

Verder vind je uiteraard potten, pannen en bestek. Maar ook een gereedschapsetje, rol reparatietape, tafel en stoelen tot en met een pakje wasknijpers. De Sunlight die we meekregen had er 25000 verhuurkilometers opzitten en voelde achter het stuur net zo nieuw aan als dat de camper er uitzag. Alles tezamen een prima garantie voor een probleemloze vakantie.

Sunlight buscamper

Bolcamp Camperverhuur verhuurt halfintegraal campers van maximaal 2 jaar oud, in topstaat, en dat blijft zo. De vloot van het afgelopen seizoen is inmiddels deels verkocht, een zestal nieuwe Sunlights vervangen het vorige aanbod. Voor seizoen 2021 zijn dat een T64, T66 twee T67’s, een T69 en een buscamper. Het enthousiasme waarmee Ad zijn bedrijf doet laten groeien blijft ook onverminderd groot. Dat maakt van Bolcamp een verhuurder waar je graag zaken mee doet.

Meer informatie: www.bolcamp.nl

Caravan of camper huren

Op zoek naar een camper of caravan die je kunt huren? Bekijk het aanbod van Bolcamp Camperverhuur op CampersCaravans.nl, of bekijk het gehele verhuuraanbod. Er is voldoende keuze voor jouw volgende kampeervakantie! Meer lezen over verhuur? Dat kan hier. Of lees ander kampeernieuws.