Caravana

Deze week start Caravana en daar zijn wij natuurlijk enthousiast over. Tijdens Caravana begint namelijk al de voorpret van het volgende kampeeravontuur. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je vakantie, zijn er enorm veel demonstraties. Wij hebben ze even voor je op een rijtje gezet.

Vouwwagen opzetten

Deze demonstratie zal worden gegeven door Isabella. Op de Caravana zullen verschillende modellen aanwezig zijn. Zij zullen demonstreren hoe snel en gemakkelijk de Camp-Let vrouwwagen op te zetten is. Daarnaast laten zij ook zien dat de Camp-Let aan te passen is op uw wensen, zeker de moeite waard om even te gaan kijken.

Isabelle vouwwagen

Win een mini-vakantie!

Natuurlijk staan wij, Campercaravans ook op de Caravana. Dit jaar staan wij wederom met een ontzettend gave actie! Wij geven dit jaar een mini-vakantie weg met de enige echte Camperscaravan-camper! Het enige wat je moet doen is even langs lopen bij onze stand. Hier kan je meedoen aan de winactie plus je krijgt een gratis CampersCaravans magazine. Dubbel winst! Kom gezellig langs op standnummer 3.170 en wie weet ben jij de gelukkige winnaar.

Wil je graag meedoen maar ben je niet aanwezig op de Caravana? Klik dan hier!

Maak een testrit

Ben je op zoek naar een nieuwe camper? Of heb je misschien nog nooit in een camper gereden? Dan heb je nu de kans om even een testritje te maken in een echte Bürstner Camper. Je kunt je voorafgaand aan Caravana opgeven via info@veneboercaravans.nl en meld je tijdens Caravana op de stand van Veneboer Caravans & Campers (standnummer 3110). Let op: er zijn maar enkele plaatsen per dag beschikbaar.

Testrit Bürstner

Veiligheid- en comfortproducten

E-trailer gaat verschillende modules demonstreren aan bezoekers op de Caravana. Op het gebied van veiligheid zullen zij E-load en E-pressure demonstreren. Op het gebied van comfort zullen zij E-Waterlevel en E-glasvezel demonstreren. Je kan E-trailer vinden op standnummer 5224.

E-trailer demonstraties

Ga Barbecueën!

De nomadiQ ook wel de ‘Travel BBQ’. Deze barbecue is over te gebruiken, hij is licht, draagbaar en super compact. Dankzij een intelligent opklapsysteem groot genoeg om met een groep vrienden of groot gezin te BBQ-en. De nomadiQ werkt op gas en is binnen 1 minuut gebruiksklaar. Op de stand van nomadiQ (standnummer 5062) kun je de BBQ zelf testen en krijg je meer informatie hoe je deze het beste kunt gebruiken. Een chefkok zal gerechtjes klaarmaken en zal laten zien waarom de nomadiQ de ultieme BBQ is voor kampeerders. Heerlijk!

De NomadiQ

Een daktent opzetten

Campwerk leert jou hoe je een daktent opzet. Het nieuwste van het nieuwste op daktentgebied is de iKamper X-Cover. Een daktent met het opzetgemak van een hardcover daktent, en met de ruimte van een softcover. Kom kijken en vooral proberen hoe snel je deze daktent hebt omgetoverd tot slaapplek. Is een vouwwagen of tenttrailer meer iets voor jou? Kom dan langs en vraag of je de CAMPWERK Economy eens mag uitklappen.

Daktent van Campwerk

Tips voor verzekeringen

Aveco Verzekeringen geeft tips voor het beladen van je caravan. Op de stand van Aveco Verzekeringen (standnummer 3150) geeft Theo tijdens Caravana 2020 aan de hand van zijn presentatie voorlichting en tips over hoe een caravan op een veilige manier te beladen, de risico’s en de gevolgen hiervan. Altijd goed om hierover te leren.

Al met al, er is ontzettend veel te ontdekken en te beleven op de Caravana! Een ideale beurs van een educatief dagje uit. Zien wij je daar?

Wil je op de hoogte blijven van al het kampeernieuws? Lees dan verder op onze Blog!